WELKOM

FOTOALBUM
INFO LEDEN

WELKOM

Welkom op de site van het Sallands Vrouwenkoor. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u op de hoogte houden van de ins en outs van het koor. Op de site kunt u allerlei informatie vinden over het SVK, hiervoor kunt u het keuzemenu hiernaast gebruiken. Mocht u meer over ons willen weten of heeft u specifieke vragen, neem dan contact op met het secretariaat. Zie daarvoor in het keuzemenu onder contact.
Wilt u kennismaken met het koor, dan kunt u zich ook daar aanmelden. We wensen u veel plezier met het bekijken van deze site en  hopen dat u blijvend interesse houdt voor ons koor of mogelijk dat deze nog groter wordt.

Met vriendelijke groet en tot ziens, als toekomstig lid of bij een van onze concerten.

Het bestuur.