HET KOOR
FOTOALBUM
INFO LEDEN

HET KOOR

Het SALLANDS VROUWENKOOR is een algemeen, veelzijdig en dynamisch koor dat in meer dan 35 jaar een zeer goede naam heeft opgebouwd in Wijhe en wijde omgeving.
Naast het geven van de jaarlijkse concerten wordt deelgenomen aan b.v. Kunst- en CultuurUITmarkten, muziekestafettes en korenavonden. Ook is het mogelijk een verzoek in te dienen voor optreden in een verzorgings- en/of verpleeghuis of voor medewerking aan een kerkdienst.

Leden plus dirigent repeteren samen elke week een avond pittig voor deze concerten en optredens.  Er wordt op dit moment 2 3 stemmig gezongen, afhankelijk van het gekozen muziekstuk. Inbreng van koorleden is welkom en alle nuttige tips worden meegenomen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Nadat u zich heeft aangemeld en een paar keer heeft meegezongen, wordt door de dirigent een stemtest afgenomen. Aan de hand hiervan wordt tot toelating besloten.