"Dit is uit het (S.V.K. -) leven gegrepen......ja, dit is uit haar leven een greep!"
Het jaar 2010
(laatste foto's staan onderaan!)

25 februari 2010 Ledenvergadering in onze nieuwe repetitie-locatie: 't Langhuus

Bestuur (foto links)

v.l.n.r.
Ina Horstman,  Liesbeth van Wijhe, Rita van der Linde, Sieny Littink en Petra ten Dam.

25 jaar lid! Proficiat, een bloemetje en een glazen zangeresje.
zittend v.l.n.r.:
Riek Middelkamp,
Sandra Huisman en Rita v.d. Linde

staand v.l.n.r.:
Gerrie Renshof, Dini Wagenaar, Joke Bannink, Annie Roelofs,Dini ten Kate en Dini Gijsberts.

Op 29 april 2010: Concert S.V.K. samen met het Wijhes Mannenkoor

Voorzitter Rita van der Linde opent het concert.

Gerrit Koele aan de piano, zet in.

We zingen in de tent bij het gemeentehuis Wijhe  o.l.v. Coert Bremmers (en Bea Schreurs, van het Mannenkoor).

Solisten: Beert van Oene (linker foto, lid mannenkoor) en Bas Kuijlenburg (rechts).

Tevens werken mee: trompettisten Edith en Arjan Post.

We kijken terug op een prachtige avond!

30 april 2010

(Wilhelmina)-pepermuntverkoop op de Koninginnemarkt

1 euro in de kom

(of er naast...:-)

Op zat. 11 sept. 2010 wordt het jaarlijks 'verrassings'-UITJE gehouden.

In de paardentram, bowlen, lekker eten en drinken en hééélll veel gezelligheid!!

Voor nog veel meer foto's van dit gezellige uitje, kijk in de kolom 'fotoseries' in het album: 11 sept. 2010 Uitje Hellendoorn

Op 17 november 2010 neemt Coert Bremmers afscheid als dirigent van het Sallands Vrouwenkoor.
(zie foto's afscheid Coert Bremmers)
Vanaf 24 november 2010 - 1 maart 2011 dirigeert Joan Jonkman het koor, het betreft een wederzijdse proeftijd.

Naar fotopagina 10