"Dit is uit het (S.V.K. -) leven gegrepen......ja, dit is uit haar leven een greep!"
Het jaar 2017/2018
Laatst toegevoegde foto's staan onderaan de pagina!

Enkele beelden uit de jaarvergadering die gehouden
werd op 23 februari 2017 in 't Langhuus.

Bets ontvangt een glazen zangeresje voor 25 jaar lidmaatschap en Truus treedt af als secretaresse.
Bloemen en dankwoorden.

Annemarie neemt deze functie hier symbolisch over
d.m.v. het in ontvangst nemen van een usb stick met gegevens betreffende het secretariaat.

Foto in het midden, het bestuur m.i.v. 23 februari 2017:
Berty, penningmeester,
Gerda, voorzitter, Gerry, muziek,  Greet, algemeen en Annemarie, secretariaat.

Zondag(middag) 2 april 2017 Gezamenlijk concert Sallands Vrouwenkoor en Wijhes Mannenkoor in de R.K. kerk, Stationsweg, Wijhe

Foto links: svk o.l.v. Joan Jonkman, piano: Marijn Siero

Foto rechts:  Wijhes mannenkoor o.l.v. Bea Schreurs
Piano: Gerrit Koele
.
    Foto links: ondanks het prachtige weer was de kerk goed bezet met belangstellenden.

Foto rechts: beide koren eindigden met 2 gezamenlijke liederen:
1. Pastorale o.l.v. Bea
2. stukken uit de musical
Fiddler on the roof (Anatevka)
o.l.v. Joan

Dirigenten, pianisten, solisten (ook leden van het mannenkoor) en koster hr. van Vilsteren krijgen bloemen aangeboden na afloop.
En een enorm applaus!

SVK staat met een kraam op de Diekdagenmarkt:

Op 9 december 2017 werkt het koor mee aan een door Interval georganiseerd KERSTCONCERT:

Als laatste van het jaar 2017 zingen we op 14 december kerstliederen voor en samen met de bewoners van het
Verzorgingshuis Het Weijtendaal in Wijhe:

Op 5/6 oktober 2018 vond onder veel belangstelling de Muziekestafette Heino plaats.   Joan Jonkman is onze dirigent en Martijn Siero begeleidde ons op de piano.